Ε.Ο.ΚΑ.Ν.

Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ

Δυναμική παρουσία του ΕΟΚΑΝ στις Παράλληλες Δράσεις του ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024Εκπαιδευτικά  προγράμματα πρόληψης και ενημέρωσης  παρουσίασε ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος 2024.
Η κορυφαία ποδηλατική διοργάνωση πρόσφερε έντονες συγκινήσεις σε  χιλιάδες λάτρεις της ποδηλασίας συναρπαστικές εικόνες και θεαματικές στιγμές και παράλληλα μέσα από ειδικές δράσεις έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές και αθλούμενους να ενημερωθούν για την αξία της άθλησης, της προστασίας του περιβάλλοντος και της συμμετοχής σε ένα  καθαρό αθλητισμό χωρίς απαγορευμένες ουσίες.
Στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία του Μ.Αλεξάνδρου όπου εκκίνησε ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 και στην Αθήνα, στο Ζάππειο, την ημέρα της ολοκλήρωσης της διοργάνωσης, ο ΕΟΚΑΝ είχε ειδικό διαμορφωμένο περίπτερο όπου ο Διοικητής του Οργανισμού ιατροδικαστής  Δρ. Γρηγόρης Λέων, στελέχη και εκπαιδευτικό προσωπικό υποδέχτηκαν αθλητές και γονείς. 

Το περίπτερο του ΕΟΚΑΝ επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης  συγχαίροντας τον Διοικητή και τα στελέχη του Οργανισμού  για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν με  υπευθυνότητα, προσήλωση και επιστημονική γνώση εναντίον του ντόπινγκ.
Ο Διοικητής του ΕΟΚΑΝ Γρηγόρης Λεών, δήλωσε « Με  σύνθημα Αθλητισμός με αξίες, χωρίς ουσίες, ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ  είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων του ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024. Συγχαρητήρια στον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και στην Cycling Greece για το σχεδιασμό και υλοποίησης της κορυφαίας διοργάνωσης αγωνιστικής ποδηλασίας. Ο ΕΟΚΑΝ είχε μια δυναμική παρουσία μέσα από τις Παράλληλες Δράσεις ενημερώνοντας πως διασφαλίζονται οι αξίες του αθλητισμού και η προστασία της υγείας των αθλητών μέσα από την αποτελεσματική καταπολέμηση του ντόπινγκ»
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι