Ε.Ο.ΚΑ.Ν.

Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ

Ο ΕΟΚΑΝ συμμετέχει στο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων του ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024

Με  σύνθημα «Αθλητισμός με αξίες, χωρίς ουσίες », ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ συμμετέχει στο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων του ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024, της κορυφαίας διοργάνωσης αγωνιστικής ποδηλασίας δρόμου που θα εκκινήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου 2024 και θα τερματίσει στην Αθήνα στις 19 Μαΐου 2024, με πέντε ΕΤΑΠ,  διασχίζοντας τη ραχοκοκαλιά της Ελλάδας, 
Ο ΕΟΚΑΝ θα έχει συμμετοχή στις Παράλληλες Δράσεις του Γύρου με δικό του περίπτερο στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, με την παρουσία στελεχών και εκπαιδευτικού προσωπικού του Οργανισμού. Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν μέσα  από διαδραστικές  δραστηριότητες για την ιστορία και την αποστολή του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ  τα    εκπαιδευτικά   προγράμματα   του   Οργανισμού καθώς και τις καταστροφικές συνέπειες της φαρμακοδιέργεσης στον αθλητισμό.
Ο Διοικητής του ΕΟΚΑΝ ιατροδικαστής Δρ. Γρηγόρης Λέων δήλωσε, «Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ συμμετέχει στην εμβληματική διοργάνωση ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024. Περιμένουμε τα μέλη της ποδηλατικής κοινότητας αλλά και όλους τους επισκέπτες της διοργάνωσης για να μιλήσουμε για το πως διασφαλίζονται οι αξίες του αθλητισμού και η προστασία της υγείας των αθλητών  μέσα από την αποτελεσματική καταπολέμηση του ντόπινγκ»
14&15/5/2024
Θεσσαλονίκη: Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου,  10:00-19:00
18&19/5/2024
Αθήνα: Πλατεία Αγάλματος Καραΐσκάκη, Ζάππειο, 11:00- 19:00
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στο www.hellas-tour.gr
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι